Nieuws

Boekenmarkt

Boekenmarkt

28 oktober 2019 - Op D.V. donderdag 31 oktober is er een boekenmarkt op school. Vanaf 13.00 uur gaan alle leerlingen met hun klas deze markt bezoeken. Ook ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Om 15.00 uur is de boekenmarkt afgelopen.

De klusklas helpt mee met de organisatie van deze markt. Bekijk hun filmpje bij het bericht op de klusklaspagina.

 

Tot ziens!

Actie voor Stéphanos

Actie voor Stéphanos

22 oktober 2019 - Elk jaar zetten we ons als school in voor een GOED DOEL. Dit jaar is dat :

Stichting Stéphanos is een reformatorische stichting die hulp biedt aan de meest kwetsbaren in Malawi en Zambia, namelijk (wees-)kinderen. Ook hun familie en dorpsgenoten profiteren hiervan. 

 

In Malawi ligt bij het werk de focus op diaconaal werk en onderwijs, met de Bijbel in de hand. Het doel van het verschaffen van hulp in Malawi, is het bevorderen van zelfstandigheid en vermijden van langdurige afhankelijkheid. In Zambia zijn de werkzaamheden hoofdzakelijk gericht op evangelisatie.

 

Dinsdag 19 november komt een voorlichter van deze stichting voor alle groepen een presentatie van het werk van Stéphanos verzorgen, als startsein voor de actie.
Lees meer ›

Nationaal schoolontbijt

Nationaal schoolontbijt

22 oktober 2019 - 

EN LEERZAAM FEESTJE VOOR DE KINDEREN

Ook onze school doet mee aan het Nationaal Schoolontbijt! De ouders kunnen dus hun kinderen op dinsdag 5 november voor één keer zonder ontbijt naar school sturen. Die dag schuift, om 8.15 uur, de hele school namelijk aan tafel voor een gezond ontbijt en voor een leuke les over de beste start van de dag. Zo leren de kinderen op een feestelijke manier hoe belangrijk elke dag ontbijten is en wat je elke ochtend het beste kunt eten. De rest van het jaar ontbijten ze natuurlijk thuis. 's Middags is de school om 14.30 uur uit!


Lees meer ›
Dag van de leraar

Dag van de leraar

01 oktober 2019 - Zaterdag 5 oktober 2019 is het de dag van de leraar.
Lees meer ›
Studiedagen

Studiedagen

26 september 2019 - Ongetwijfeld hebt u ze in de planning al ontdekt : de studiedagen. Vijf woensdagen in dit schooljaar zijn de kinderen vrij omdat het team dan studiedag heeft. Wat doen we dan?
Lees meer ›